nlenfrde
  • anbi

Archief

2017

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
702

Expositie Wielrennen aan de Maas verlengd

Vanwege de zeer grote belangstelling heeft het Streekmuseum besloten de tentoonstelling over wielrennen in het Maasland te verlengen tot 1 februari 2018. Oud-wielrenners Henk Steevens en Bennie Keu... lees meer..

Nieuws
1677

Mooie opbrengst Rabobank Clubkas Campagne

Bestuur en medewerkers van het Streekmuseum bedanken iedereen die op het museum gestemd heeft (143 stemmen) in het kader van de Rabo actie "Spek onze clubkas" Jullie sympathieke geste bracht ons maar... lees meer..

Historie Maaskant
557

Wat vieren wij op 11 mei ??

Provincie Limburg 150 jaar (door Guus Peters) Donderdag 11 mei is het exact 150 jaar geleden dat de Nederlands provincie Limburg werd opgericht. Dat was dus in 1867. .embed-container { position: ... lees meer..

Nieuws
529

Museumweekend bij het Streekmuseum Elsloo

Op 8 en 9 april wordt het jaarlijkse museumweekend gehouden. Het Streekmuseum Elsloo opent ter gelegenheid daarvan een nieuwe expositie: NOSTALGISCH SPEELGOED. In de expositie is veelal speelgoed lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4

Historische Kalender

Zoek in Delpher

Uw cookies instelling