nlenfrde
  • anbi

Archief

2018

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws
456

Terugblik 40 jaar Tourclub Elsloo

Tourclub Elsloo bestaat in november van dit jaar 40 jaar, en is daarmee misschien wel de oudste fietsclub van Limburg. Dat wordt gevierd met allerlei activiteiten. Voor een terugblik in de verre en re... lees meer..

Nieuws
455

Monumentendag zondag 9 september

Op zondag 9 september a.s. organiseert het Streekmuseum Elsloo in het kader van de jaarlijkse Monumentendag een OPEN DAG.We zijn dan open van 11.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis! Het the... lees meer..

Nieuws
585

Boek Schippershuis Urmond

Op 3 juni jongstsleden is een boek over de geschiedenis van het Schippershuis in Urmond, zijn bewoners en de wisselwerking tussen Schippershuis en Urmond in de loop van drie eeuwen verschenen. De hui... lees meer..

Nieuws
447

In memoriam: Harie Rouvroye

"Harie van de veldwachter" 1928 - 2018 Afgelopen vrijdagmorgen 13 juli 2018 is Harie Rouvroye overleden. Het droevige nieuws bereikte ons tijdens de bestuursvergadering later die dag. Het contrast lees meer..

Nieuws
628

Maas geeft geheimen prijs

Bijvangst grindwinning Consortium Grensmaas Maasoever levert honderden archeologische vondsten opArcheologisch onderzoek in de rivierbedding heeft tijdens de uitvoering van het project Grensmaas vele ... lees meer..

Nieuws
524

Nieuwbouw Streekmuseum open !

Op zondag 1 juli 2018 is de nieuwbouw van het Streekmuseum Elsloo officieel geopend. Jan Pijpers helpt wethouder Gina van Mulken een handje bij de opening Na een gedegen voorbereiding en veelvul lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Historische Kalender

Zoek in Delpher