nlenfrde
  • anbi

Archief

2014

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuwsberichten
3797

Nostalgische modeshow La Famille

Nostalgische modeshow La Famille Op donderdag 30 oktober hebben 14 vrijwilligers van het Streekmuseum De Schippersbeurs in het verzorgingstehuis La Famille in Elsloo een Nostalgische Modeshow aangebo... lees meer..

Nieuwsberichten
4607

Boek over Catsop

De toekomst, een schaduw van het verleden, gepresenteerd in het zonnige heden Het boek 'Catsop de toekomst, een schaduw van het verleden, gepresenteerd in het zonnige heden' is te koop bij Drukk... lees meer..

Nieuws
2309

Monumentenweekend 2014

Monumentenweekend 2014 Op 13 en 14 september is het Monumentenweekend, het evenement dat elke tweede weekend in september gehouden wordt. In de gemeente Stein zijn er tijdens dit weekend 24 monumente... lees meer..

Nieuwsberichten
2623

Schippersbeurs bij Erfgoeddag Museum De Nostalgie te Uikhoven

Jaarlijks wordt in Vlaanderen het nieuwe museum seizoen geopend met de zogenaamde Erfgoeddag. Deze open dag is gehouden op zondag 27 april en is vergelijkbaar met het Museumweekend in Nederland. Het t... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4

Historische Kalender

Zoek in Delpher