nlenfrde
  • anbi

Archief

Januari 2010

Welkom in ons nieuwsarchief waar u gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar. Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuwsberichten
3407

lezing Maasdal 1-2

Lezing Guus Peters over het Maasdal A.s. maandag 1 februari 2010. organiseert het IVN Elsloo een dialezing in het Maaslandcentrum, aanvang 20.00 uur.Onderwerp: Het Maasdal. De presentator is Guus Pet... lees meer..

Nieuwsberichten
4479

Sajelploog

Medewerkers StreekmuseumSajelploog van 't jaor! Tijdens de recente galazitting van CV De Sajelaire werden traditiegetrouw ook weer een aantal inwoners carnavalesk in de bloemen gezet. Dimpy Doornbo... lees meer..

Nieuwsberichten
5046

Docuz Harry Rouvroye

Docuz InterviewtHarry Rouvroye Op www.docuz.nl is een boeiend interview te zien (25 minuten in 2 delen) met Harry Rouvroye van het Streekmuseum, die vertelt over zijn herinneringen aan de 2e Wereld... lees meer..

Nieuwsberichten
3772

De Bezetting: 21 delige serie weer te zien

De Bezetting: 21-delige serie weer te zien op tv en internet De naam van Loe de Jong staat synoniem voor "De Bezetting". Veel meer nog dan zijn imposante boekenreeks met de lange naam ("Geschiedenis ... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4

Historische Kalender

Zoek in Delpher