Hulp bij toegankelijkheid

Vrienden van het Historiehuis van de Maasvallei in Elsloo

1920 elsloo autoreis limburgDe Stichting Historiehuis van de Maasvallei kan niet zonder de steun van vrienden. Steun die bijdraagt aan het behoud en uitbreiding van de museumcollectie en ons Kenniscentrum. Een collectie die de leefwijze in de Maasvallei laat zien. Bezoekers vinden hier informatie en inspiratie over de geschiedenis, cultuur en het landschap van de Maasvallei, de dorpen en de inwoners.

Voor Uw jaarlijkse steun van 25,- euro krijgt U op vertoon van de vriendenpas gratis toegang voor 2 personen tot het museum.
Verder wordt U uitgenodigd voor de vriendendag en voor speciale tentoonstellingen waar U wordt rondgeleid door de conservator.

Voor aanmelding KLIK HIER of mail naar info@historiehuismaasvallei.nl
U kunt ook bellen 046-4376052

Doet U ook mee?

Op De Berg 4 - 6
6181 GT Elsloo
Limburg

Open

Overige dagen gesloten

© Historiehuis van de Maasvallei.
Hosted by brainy.nl.