Hulp bij toegankelijkheid

Searching for: family Douglas Shepard

Searching for: relatives or acquaintances of the late Douglas Shepard (or Sheppard), corporal in World War II

John Janssen from Elsloo in the province of Limburg in the Netherlands is looking for any relatives, friends or acquaintances of Douglas Shepard (or Sheppard).
Douglas Shepard is most likely John's biological father. Douglas Shepard was born on June 22, 1924 in Canton (or Millen), Georgia USA.
The Janssen family deeply regrets that no tangible evidence of Douglas has been left in Elsloo. Nothing that reminds of him; only the story that John heard from his mother. And the stories of older Elsloo residents who knew him.

A photo of their probable father and grandfather is their heartfelt wish. Contact with any relatives would be a miracle and make the family very happy.
If you have any information or recognition, please contact the editors by email to redactie@elsloo.info

How it came to this, you can read in the historical overview here >

Op De Berg 4 - 6
6181 GT Elsloo
Limburg

Open

Overige dagen gesloten

© Historiehuis van de Maasvallei.
Hosted by brainy.nl.