• speelgoed
  • dorpswinkel
  • keuken

Piet Pijpers schenkt zijn archeologische collectie aan Streekmuseum

Op 30 mei 2018 hebben Piet Pijpers en het Streekmuseum de schenkingsakte getekend waarmee Piet zijn collectie "Archeologische Collectie Piet Pijpers-Koeveldweg-Heiveldweg" en de daarbij horende artefacten schenkt aan het Museum.

Hiermee wordt het verzamelde levenswerk van Piet eigendom van de stichting, maar Piet zal deze in het museum beheren en onderhouden. Binnenkort zal een tentoonstelling worden ingericht in het Streekmuseum, zodat iedereen van deze unieke collectie kan genieten.

Streekmuseum Elsloo Piet Pijpers schenking 2018