Rabo ClubSupport

Het is weer tijd voor Rabo ClubSupport !! Van 4 oktober tot en met 25 oktober 2021 kunt u weer stemmen.
Klik op de onderstaande afbeelding om mee te doen!

Streekmuseum Elsloo 2 RABO ClubSupport 2021

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Zuid-Limburg-West inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Als u wel rekeninghouder bij de Rabobank bent, maar nog geen lid, kijk dan hier hoe u dat wel kunt worden. Tevens vindt u hier nadere informatie over Rabo ClubSupport.

Dus bent u lid bij de Rabobank, breng dan 1 of 2 stemmen uit op Streekmuseum Elsloo want elke stem levert geld op voor onze stichting. Momenteel wordt in het streekmuseum een kennis- en informatiecentrum gebouwd. Kennis over de 'Gouden Eeuw' van de Maasvaart, de authentieke oude kernen met kastelen en de bewoners door de eeuwen heen is niet bij velen bekend. Het centrum zal de kennis die nu nog aanwezig is delen met het publiek. Er komen visuele en digitale presentaties, een bibliotheek, een werk- en leestafel, een koffiehoek en een minibioscoop. Hier is veel geld voor nodig, vandaar dat wij graag meedoen met de clubactie!

Alvast bedankt voor uw sympathieke gebaar!