• Een prachtig museum over vroegere tijden met enorm enthousiaste medewerkers. Een aanrader!! Zeer leuk voor ouderen. Hier wordt nog op de ouderwetse manier koffie gezet en spek met ei klaargemaakt op verzoek.Lisette van Mulken

Rabo ClubSupport

Het is weer tijd voor Rabo ClubSupport !! Van 5 oktober tot en met 24 oktober 2020 kunt u weer stemmen.
Klik op de onderstaande afbeelding om mee te doen!

Streekmuseum Elsloo RABO ClubSupport 2020

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Zuid-Limburg-West inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Als u wel rekeninghouder bij de Rabobank bent, maar nog geen lid, kijk dan hier hoe u dat wel kunt worden. Tevens vindt u hier nadere informatie over Rabo ClubSupport.

Dus bent u lid bij de Rabobank, breng dan 1 of 2 stemmen uit op Stichting Streekmuseum Elsloo want elke stem levert geld op voor onze stichting. Momenteel zijn we gestart met de inrichting van een Kenniscentrum binnen ons museum. Hier kunnen onderzoekers/ bezoekers / inwoners / overheden onze vastleggingen en beeldmateriaal met betrekking tot de historie van de Maasvallei komen raadplegen en hun kennis verdiepen. Voor het digitaliseren van documenten en foto's hebben wij een professionele scanner nodig. Hiervoor zouden wij graag een bijdrage krijgen.

Alvast bedankt voor uw sympathieke gebaar!