• Een prachtig museum over vroegere tijden met enorm enthousiaste medewerkers. Een aanrader!! Zeer leuk voor ouderen. Hier wordt nog op de ouderwetse manier koffie gezet en spek met ei klaargemaakt op verzoek.Lisette van Mulken

Maaskanters door de eeuwen

In het Streekmuseum Elsloo kunt u vanaf 1 september 2016 een expositie bezoeken met een overzicht van de mode zoals die in de Maaskant tussen 1900-1960 gedragen werd. Zie elders op deze pagina.

Dagblad De Limburger zette het museum en de oude kern van Elsloo op zaterdag 13 augustus 2016 eens goed in het zonnetje!

Kom en overtuig u zelf!

DDL 20160813 StreekmuseumElsloo 787x898

klik op de afbeelding voor een leesbare versie