• Een prachtig museum over vroegere tijden met enorm enthousiaste medewerkers. Een aanrader!! Zeer leuk voor ouderen. Hier wordt nog op de ouderwetse manier koffie gezet en spek met ei klaargemaakt op verzoek. Lisette van Mulken
Website Limburgs Erfgoed

Op 11-10-2011 is de website www.limburgserfgoed.nl gelanceerd. Deze website is in opdracht van de provincie Limburg gebouwd om het cultureel erfgoed van Limburg via internet gemakkelijk te kunnen bekijken en te bereiken. Op deze site zijn alle musea, rijksmonumenten, heemkunde materiaal van Venray, Venlo en meer plaatsen al opgenomen. De bedoeling is dat steeds meer cultureel materiaal wordt gedigitaliseerd en via deze site kan worden getoond. Van ons museum zijn alle gegevens en foto’s van de Musip site opgenomen.