• anbi

Opening tentoonstelling Wielrennen aan de Maas

Tijdens de Open Monumentendag op 10 september bezochten ruim 900 bezoekers het Streekmuseum Elsloo. Met name de tentoonstelling "Wielrennen aan de Maas" trok veel publiek. Ook de daaropvolgende zondag 17 september trok de tentoonstelling 3 x zoveel bezoekers naar het Streekmueseum dan op een normale zondag.

Op zaterdag 16 september werd de tentoonstelling officieel geopend door oud-wielrenner Henk Steevens. Ook oud-wielrenners Chris Pepels en Jan Tummers gaven acte de présence evenals diverse familieleden van overleden renners Sjefke Janssen en Jan Nolten. Hieronder een verslag in De Limburger. Klik op afbeelding voor volledig verslag.

U kunt de tentoonstelling tijdens reguliere openingstijden van het Streekmuseum bezoeken > bezoekersinfo

DDL 20170918 Wielrennen aan de Maas 01

Met dank aan Merel Visscher en Harry Heuts van De Limburger.