Rabobank Clubkas Campagne

Het is weer tijd voor de Rabobank Clubkas Campagne !!

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven. Dit jaar gaat maar liefst 235.000 euro naar verenigingen in de Westelijke Mijnstreek.

Leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

Dus ben je lid bij de Rabobank, breng dan 1 of 2 stemmen uit op Streekmuseum Elsloo want elke stem levert geld op voor de kas van onze vereniging. De opbrengst wordt met name gebruikt voor de inrichting van onze nieuwe aanbouw.

Van 10 tot en met 23 mei 2017 kunt u hier klikken en met de van de Rabobank ontvangen persoonlijke code op ons stemmen.

Alvast bedankt voor uw sympathieke gebaar!

Als u wel rekeninghouder bij de Rabobank bent, maar nog geen lid, kijk dan hier hoe u dat wel kunt worden. Tevens vindt u hier nadere informatie over de Clubkas Campagne.