Boek Elsloo 1920-1940

boek1920 1940 banner

Een voorstudie van de cover en mogelijke hoofdstukken in het boek.

Streekhistoricus Guus Peters is druk bezig met het schrijven van een nieuw boek. Alleen bij voldoende voorinschrijvingen wordt het boek ook uitgebracht en ook de oplage wordt afgestemd op het aantal inschrijvingen. Omdat de omvang ook nog niet helemaal duidelijk is, kan ook nog geen definitieve verkoopprijs bepaald worden, maar die zal tussen 25 en 30 Euro liggen. Maar.... voorinschrijvers ontvangen straks wel mooi 5 Euro korting op de verkoopprijs!

In eerdere publicaties hebben we aangegeven dat het streven was om het boek medio mei uit te geven, echter hier moeten wij op terugkomen. De uitgave van het boek wordt uitgesteld, maar dat betekent zeker geen afstel. Inhoud en uitvoering moeten naar onze mening de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding hebben. Vandaar dat we hier voldoende tijd voor nemen en er geen haastwerk van maken. We streven er naar dat het boek Elsloo 1920 1940 in december 2016 kan uitkomen. Streekmuseum vraagt hiervoor vriendelijk uw begrip en bedankt alle inschrijvers op het boek. Een bewijs dat voor een onderbouwde historische vastlegging van een belangrijk stuk uit onze recente geschiedenis grote belangstelling is.
inschrijf button

Na de succesvolle uitgave over Catsop komt er een boek over Elsloo uit. Elsloo zoals het woonde en werkte tussen 1920 en 1940. Elsloo zoals het veranderde door de aanleg van het Julianakanaal en de staatsmijn Maurits. Elsloo tussen 2 wereldoorlogen tot en met de Duitse inval. Elsloo tijdens de crisisjaren. Elsloo en zijn Belgische buren. De vormgeving is net als bij het Catsop-boek in de creatieve handen van Luc van Kan. Kortom een boek dat u niet mag gaan missen!

Daarom kunt u hier vanaf vandaag al voorinschrijven > Als de uitgave definitief doorgaat wordt de levering in december 2016 verwacht. Voor die tijd ontvangt u een bericht over levering inclusief een factuur alsmede informatie over verzending en afhaaladressen.